NEBULOSSA ENCETA A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA LA SEUA GIRA NACIONAL PER A 2024

  • El ZorraFest celebrà dissabte al recinte ondarenc el retorn dels ondarencs al seu municipi després del fenomen d’Eurovisió 2024
  • Artistes també forjats al Benidorm Fest com ara Almácor, Sharonne, Varry Brava o Sofia Coll acompanyaren Mark i Mery en l’arranc del Zorra Tour 2024

Ondara, 25.06.24. «Retornar al poble i retornar als ondarencs i al conjunt de la comarca l’estima i suport després de tot el recolzament rebut des de l’aventura del Benidorm Fest». Amb aquestes emotives paraules s’adreçà al públic Mery Bas, vocalista dels Nebulossa en un dels moments àlgids del ZorraFest, un nou festival apadrinat pel grup ondarenc i nascut des de les sinergies i complicitats que nasqueren arran del Benidorm Fest. No debades, el primer concert de Nebulossa en la seua població natal comptà amb les actuacions de Varry Brava, Sofía Coll, Almácor, Vania Vainilla, Sharonne i les Pussy Drag Dolls, artistes majoritàriament nascuts al certamen valencià, a més dels propis Nebulossa, els quals encapçalaren el cartell d’una cita amb què la Plaça de Bous d’Ondara vibrà des de les 18 hores del dissabte 22 de juny dins a vora les dues de la matinada.

Un esdeveniment organitzat pels propis Nebulossa que ha comptat amb el suport constant de l’Ajuntament d’Ondara. Si més no, Mery Bas dedicà en la cloenda de l’espectacle unes especials paraules d’agraïment a l’alcalde José Ramiro i a la regidora de Turisme Raquel Mengual per tot el recolzament rebut dins la coordinació d’un festival que suposà l’inici de la seua gira nacional. L’anomenat Zorra Tour 2024 arrancà així a Ondara una gira que durà als ondarencs per diferents festivals i escenaris de l’àmbit nacional amb un muntatge que recull una selecció dels èxits de l’agrupació coreografiats específicament per a l’ocasió i amb un tema especialment destacat, el Zorra que els suposà el seu passaport a Eurovisió 2024 després de l’experiència promocional i de projecció des d’una plataforma com el Benidorm Fest.

Sis mesos de voràgine mediàtica on el poble dels Nebulossa, Ondara, ha tingut una repercussió constant en els mitjans de comunicació. En aquest sentit, el conveni signat entre consistori i agrupació es fonamentava en l’objectiu d’aquesta col·laboració mútua pel que fa a la projecció de la marca Ondara a través del recorregut artístic dels Nebulossa.

Així mateix, la Plaça de Bous ondarenca acollí durant la vesprada i nit de dissabte un festival de música que apostà per la diversitat, la diversió i el talent de casa nostra. Especialment destacada fou la presència dins la convocatòria de la comunitat LGTBIQ+ i fins i tot de representants del col·lectiu Lambda: segments i comunitats de fans que han recolzat i promogut el tema i concepte dels Nebulossa des dels orígens del Benidorm Fest 2024. I és que l’amenització duta a terme per les drag queens convidades completà el fonament lúdic d’un festival que tenia, per descomptat, una càrrega transversal pel que fa a la reivindicació dels drets feministes i LGTBIQ+: emblemes que la comunitat gai féu seus des del llançament del tema Zorra.

A més de l’aparició dels artistes convidats, el ZorraFest comptà amb sortejos i l’animació dels DJs Lauder i Griego; barres, foodtrucks i una concorreguda botiga de marxandatge oficial de la banda que evidencià que el fenomen dels Nebulossa no acabà a Malmö, sinó que encara té un prometedor recorregut on Ondara és, sense dubte, la primera i més emotiva parada dins d’una desfilada que just ara comença.

*AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Notícies.