L’ALEVÍ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ES PROCLAMA CAMPIÓ AUTONÒMIC DE LLARGUES

El benjamí, l’infantil i el juvenil es proclamen Subcampions Autonòmics d’aquesta modalitat en unes finals que es van jugar el dissabte a Ondara.
Dídac Chesa, de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, es proclama Subcampió Autonòmic d’Escala i Corda Individual.

Ondara, 24-06-2024. Els carrers Sant Benet i Llibertat d’Ondara van ser l’escenari de les Finals Autonòmiques de Llargues dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana organitzats per la Federació de PIlota Valenciana, unes finals que es van jugar el dissabte 22 de juny. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Raül Blasco, va obtindre uns grans resultats amb un or autònomic i tres subcampionats. L’Or Autonòmic el va guanyar l’equip aleví que va estar format per Dídac, Unai, Andreu F. i Vicent. Per la seua banda l’equip benjamí, l’infantil i el juvenil van obtindre el Subcampionat Autonòmic. El benjamí va estar format per Ximo, Àlex, Aleix i Vidal; per l’infantil van jugar Alma, Ailin, Pau, Joan i Carla i, pel que fa al juvenil, Arnau, José Miguel, Andreu M. i Marc també es van endur la medalla de plata. En aquestes finals l’altre aleví de l’Escola de Pilota d’Ondara va quedar en quarta posició i va estar format per Gerard, Lluna, Albert i Victoria.
D’altra banda el dimecres 18 de juny, al Trinquet de La Pobla de Vallbona, es va disputar l’Autonòmic d’Escala i Corda Individual en Categoria Aleví. Per l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara s’havia classificat Dídac Chesa qui, després de jugar les seues respectives partides amb grans quinzes i espectaculars jugades, va quedar Subcampió Autonòmic.
El Regidor d’Esports d’Ondara, Lluís Fornés, ha donat l’enhorabona als participants en les finals de raspall i als seus entrenadors.
L’Escola Municipal de Pilota d’Ondar finalitza la temporada la qual ha sigut molt emocionant, divertida, plena de competicions i amb jornades d’aprenentatge. Convivència, il.lusió i treball són 3 adjectius que poden definir aquesta temporada. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara vol felicitar a totes i a tots per l’esforç i actitud i vol agrair el suport de les famílies i de la Regidoria d’Esports.

Publicado en Actualitat, Esports.