ONDARA SERÀ SEU DE LES FINALS AUTONÒMIQUES DE LLARGUES JECV AQUEST DISSABTE 22 DE JUNY

Ondara, 19.06.24. Dins del conveni signat enguany 2024 entre l’Ajuntament d’Ondara i la Federació de Pilota Valenciana, Ondara serà la seu de la Final Autonòmica JECV Llargues, que, organitzada per la Federació de Pilota Valenciana, es disputarà als carrers Sant Benet i Llibertat d’Ondara aquest dissabte 22 de juny al llarg de tota la jornada, en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, segons han anunciat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor d’Esports d’Ondara, Lluís Fornés.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Raül Blasco, serà una de les escoles que disputarà les finals autonòmiques de llargues dels JECV amb un total de cinc equips, havent aconseguit, en guanyar les semifinals, el passe a la final per l’or en les categories benjamí, aleví, infantil i juvenil, i pel 3er lloc en aleví.

Es disputaran un total de 10 partides dins de la Final Autonòmica JECV Llargues; en primer lloc, la final pel 3er lloc autonòmic de cada categoria, i a continuació, la final per l’or autonòmic. Les partides començaran a les 9:30 hores al carrer Sant Benet per als benjamins, i al carrer Llibertat per als cadets. A les 11:20 començaran els alevins en Sant Benet i els juvenils en Llibertat. Ja a la vesprada, a les 17:30 hores començaran les finals de categoria infantil en Sant Benet.

Des de l’Ajuntament d’Ondara, tant José Ramiro com Lluís Fornés han mostrat molta satisfacció per acollir aquest esdeveniment de promoció de la pilota i han reiterat el recolzament d’Ondara a l’esport autòcton.

**AJUNTAMENT D’ONDARA **

Publicado en Actualitat, Esports.