CLOENDA DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA 2023-2024

CLOENDA DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA 2023-2024

Les escoles de futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, pilota, tennis, tennis-taula, multiesportiva i natació, han comptat amb un total de 391 alumnes aquesta temporada

Ondara, 10.06.24. Divendres passat 7 de juny es va celebrar al poliesportiu municipal Vicent Zaragoza d’Ondara l’acte de cloenda de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara per culminar la temporada 2023-24, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Lluís Fornés. Enguany es va realitzar un acte únic per a totes les escoles esportives d’Ondara, que va aglutinar els i les joves esportistes de futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, pilota, tennis, tennis-taula, multiesportiva i natació, amb un total de391 alumnes aquesta temporada, els quals van anar desfilant pel camp de futbol, en presència de les famílies.

120 xiquets i xiquetes de totes les edats han integrat aquesta temporada els 10 equips de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara temporada 2023-2024 ha comptat amb un total de 17 equips en què han jugat 276 xiquets/tes i joves en les categories querubí, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. L’escola de pilota ha comptat amb un total de 40 alumnes, en les categories prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils. En aquesta temporada 2023-2024, l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara ha estat integrada per 145 gimnastes en categoria baby, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Un total de 18 xiquets i xiquetes de totes les edats (1 prebenjamí, 8 benjamins, 4 alevins, 4 infantils, 1 cadet) han competit aquesta temporada 2023-2024 a nivell Escoles, per l’Escola de Natació; 35 en la de Tennis, 7 han participat en l’Escola Municipal de Tennis Taula i 9 en l’Escola Multiesportiva (de 4 a 6 anys).

A tots els participants, des de la Regidoria d’Esports se’ls va lliurar de record una foto de la presentació de la seua escola esportiva d’aquesta temporada. Després, va haver música, festa, jocs i sopar de sobaquillo. Per començar l’acte, el Regidor d’Esports, Lluís Fornés, va lliurar un detall d’homenatge a Vicent Mas, coordinador de l’Escola de Bàsquet, per la seua jubilació.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

més fotos: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.993395392788787&type=3&ref=embed_post https://www.facebook.com/media/set/?set=a.993395392788787&type=3&ref=embed_post

Publicado en Actualitat, Esports.