L’ESPAI JOVE D’ONDARA ES PREPARA PER BOTAR AL RITME DE L’ESTIU AMB L’EIXIDA A L’STREET JUMP (ELX) EL 25 DE JUNY

Ondara, 07.06.24. Amb l’arribada de l’estiu, l’Espai Jove d’Ondara s’ompli d’activitats i propostes per als joves del municipi. Aquest mes de juny, l’agenda està carregada d’opcions per a tots els gustos i interessos, que s’han presentat hui per part de l’Alcalde d’Ondara José Ramiro, i el Regidor d’Infància, Adolescència i Joventut, Jordi Ruiz.

Com a novetat en aquesta programació estiuenca, la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara ha anunciat una iniciativa plena de bots i diversió. L’activitat consisteix en una eixida al major parc de trampolins d’Espanya, «Street Jump» a Elx (Alacant). L’eixida es realitzarà el dimarts 25 de juny, on joves nascuts entre el 2012 i 2009 tindran l’oportunitat de gaudir d’una activitat que és la primera d’aquest tipus que s’organitza des de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut d’Ondara. Amb iniciatives com aquesta, des de l’Espai Jove d’Ondara es reafirma el seu compromís amb la joventut, proporcionant espais de trobada, aprenentatge i diversió.

El preu de l’activitat és de 10€ i inclou transport, assegurança, entrada al parc i un parell de calcetins. L’activitat compta amb el co-finançament per part de la Regidoria d’infància, adolescència i joventut. Per a fer la inscripció, s’ha d’omplir i signar el formulari que es pot trobar al web https://joventut.ondara.org/ . Una vegada emplenat i signat el Formulari, es validarà des de l’Espai jove la inscripció, i s’enviarà un correu amb l’enllaç per a fer el pagament via telemàtica (amb targeta de crèdit).

Aquesta proposta s’organitza des del projecte «Joves Pro», on un grup de joves d’Ondara, de forma voluntària, col·laboren amb el departament de joventut, i busquen promoure, entre altres coses, l’oci saludable entre les i els més joves. La finalitat és que descobrisquen noves formes de moure’s i de divertir-se, mentre fomenten la convivència i l’esperit comunitari. Per a més informació sobre la programació o l’activitat Street Jump i com participar, es pot contactar amb l’Espai Jove presencialment, per correu electrònic a joventut@ondara.org o per telèfon/whatsapp al 663.94.28.95 o al 667.94.97.02.

REGIDORIA D’INFÀNCIA, ADOLESCÈNCIA I JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.