LA REGIDORIA DE JOVENTUT ORGANITZA UNA ACTIVITAT MULTIAVENTURA PER AL PROPER DIUMENGE 10 DE SETEMBRE

  • L’activitat, destinada a joves d’entre 14 i 30 anys, és gratuïta i consta d’inscripció obligatòria

Ondara, 23.08.23. El regidor d’Infància, Adolescència i Joventut Jordi Ruiz-Orejón ha presentat hui acompanyat del Tècnic de Joventut Pedro Gil la primera activitat que es desenvoluparà de cara a l’inici del proper curs organitzada des de l’esmentada àrea. L’activitat, programada per al proper diumenge 10 de setembre i destinada a joves d’entre 14 i 30 anys, consisteix en una jornada multiaventura de barranquisme a Anna, concretament a l’anomenat Barranc del Gorgo de l’Escala.

Pel que fa a l’emplaçament, es tracta d’un barranc d’iniciació a l’abast de tothom amb salts des de diverses altures, en els quals cap dels trams són obligatoris i, per tant, aquests es poden seleccionar o evitar ateses les aptituds dels practicants. El barranc finalitza amb un descens ràpel de 30 metres per dins d’una impressionant cascada d’aigua tot executat per una empresa professional i amb experiència en aquest lloc concret i en el sector. Hi haurà autobús per fer-ne el desplaçament i l’eixida serà a les 8.00 hores des de l’aparcament del C/Nacions sense estat. Pel que fa a la tornada, aquesta serà cap al migdia una vegada finalitzada l’activitat.

Els responsables de l’àrea han recordat que l’activitat requereix d’inscripció obligatòria ja que es necessiten les dades de les persones participants per poder preparar tot el material requerit i perquè les places són limitades. A més, els menors de 18 anys hauran de tindre autorització signada del pare/mare/tutor/tutora legal. Tant la inscripció com la descàrrega de l’autorització es poden fer accedint al web de l’Espai jove joventut.ondara.org, així com es pot demanar més informació al mail joventut@ondara o al whatsapp de l’Espai jove al 667.94.97.02 o clicant aquest enllaç: https://wa.link/jc28l8

D’altra banda, l’activitat és gratuïta i des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara s’anima als destinataris i destinatàries a participar en una iniciativa que s’inclou dins les accions recollides al Pla Jove aprovat per la Corporació Municipal la passada tardor tot comptant amb la participació dels i les joves del municipi.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.