SONAFILM 2023 – THE MUSIC OF JAMES BOND

(crònica i fotos SoundTrackFest) SoundTrackFest

Ondara, 28.08.23. Dissabte passat 26 d’agost es va celebrar a l’aire lliure a la Plaça de Bous d’Ondara, el concert final de la cinquena edició de SONAFILM: «Lo mejor de James Bond» de la mà de la Universal Symphony Orchestra dirigida pel mestre Diego Navarro, amb les fabuloses veus solistes de Cristina Ramos i Fran León.

Un programa que arreplegava les millors cançons de la saga de James Bond, adornades amb diversos temes instrumentals.

Desafortunadament, i quan es portava una hora d’espectacle, la pluja va fer acte de presència, i per a evitar danys en els instruments i la instal·lació elèctrica, que podien posar en perill als músics, va caldre suspendre el concert.

Afortunadament, vam poder gaudir de temes tan icònics com Goldfinger, From Russia with Love, You Only Live Twice, Diamonds are Forever, We Have All the Time in the World or Live and Let Die entre altres.

La música de Bond va posar el passador final a una magnífica cinquena edició de SONAFILM, que ha demostrat que continua creixent i aportant propostes de qualitat, convertint-se en referent en el circuit nacional de festivals.

Publicado en Actualitat, Cultura.