S’OBRI EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES PER A LES DISTINCIONS COMMEMORATIVES DEL 9 D’OCTUBRE

Les candidatures es podran presentar fins el 29 de setembre per registre d’entrada a l’Ajuntament o a la Casa de Cultura.

Els nomenaments dels “Premis 9 d’Octubre” s’iniciaran amb la proposta per qualsevol veí/veïna major de 16 anys o associació del poble

Ondara, 02-08-2023. Des de l’Ajuntament d’Ondara es vol recordar a la ciutadania que fins al 29 de setembre d’enguany es podran presentar les candidatures per als «Premis 9 d’octubre».

Cal recalcar que el ple de l’Ajuntament d’Ondara del passat mes d’octubre de 2021 va aprovar, per unanimitat de tots els grups polítics (Equip de Govern PSPV-Compromís, PP i Ciutadans) la modificació del reglament de concessió de condecoracions, honors i distincions l’Ajuntament perquè els nomenaments dels “Premis 9 d’Octubre” s’inicien amb la corresponent proposta per qualsevol veí/veïna major de 16 anys o associació del poble registrada en el Registre d’Associacions de l’Ajuntament, entre l’1 de gener i el 9 de setembre, a fi de poder lliurar els guardons a l’octubre.

L’Ajuntament disposarà dels mitjans necessaris per tal de garantir la màxima difusió de les “Distincions Commemoratives del 9 d’Octubre” i animar a la ciutadania a presentar candidatures. L’Ajuntament d’Ondara anomenarà un jurat independent format per tres persones relacionades en el món de l’Art, la Cultura, la Ciència, l’Educació o qualsevol disciplina relacionada amb les candidatures presentades. Una vegada examinades les candidatures per part del jurat, i havent practicat les diligències precises per a comprovar els mèrits o serveis prestats dels proposats, aquest emetrà informe fonamentat de les persones o entitats que han de ser guardonades.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’informa que la proposta de presentació de candidatures es podrà presentar per Registre General, tant a l’Ajuntament d’Ondara com a la Casa de Cultura d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Cultura.