ES REOBRI EL PARC DEL MONTGÓ AMB IMPORTANTS MILLORES PER ALS MÉS MENUTS

Ondara, 2-08-2023. Després de la inspecció final d’obra que es va realitzar ahir per part de Jorge Ferrer, Tècnic Municipal, de Miguel Gomis, Regidor de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Ondara, i de José Ramiro, Alcalde d’Ondara, hui es reobri el Parc del Montgó amb millores importants. S’ha dotat de més jocs infantils i s’han introduït elements inclusius. A més a més s’ha augmentat la superfície de joc amb la instal.lació de cautxú continu en compliment de la normativa aplicable, s’han col.locat dos bancs nous i també s’ha canviat la font d’aigua perquè siga més accessible. El parc continuarà tenint dos zones: una per a més menuts i l’altra per a més majors.

Aquestes millores estan emmarcades en el Pla + Cerca 2022 de la Diputació d’Alacant per a la millora de zones verdes en espais municipals. En el cas del Parc del Montgó, l’Ajuntament d’Ondara ha aconseguit una ajuda del 100% per a escometre les obres de millora amb un pressupost total de 42.398,64 euros (amb IVA). Els objectius de les mateixes eren la retirada dels jocs més antics, l’ampliació de més jocs i de la superfície i la col.locació de panells inclusius. Tot això s’ha aconseguit i ara és moment que les xiquetes i els xiquets d’Ondara ho puguen gaudir. En eixe sentit José Ramiro, Alcalde d’Ondara, va comentar ahir que “els parcs són espais d’esbarjo per als més menuts i tota millora és bona per a elles i per a ells i per a les seues famílies” Per la seua banda Miguel Gomis, Regidor de Parcs i Jardins, va dir que “aquestes obres són una aposta per a les xiquetes i xiquets del nostre poble amb un lloc millor i més segur”.

El Parc del Montgó d’Ondara, situat entre els carrers Dénia, Alfatares i Antic Camp de Futbol, és el parc més utilitzat del municipi per la seua ubicació cèntrica i per la seua proximitat a diferents centres educatius.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.