JOSÉ RAMIRO, ALCALDE D’ONDARA, PREN POSSESSIÓ DEL CÀRREC COM A DIPUTAT PROVINCIAL PEL PSPV-PSOE

Ondara, 1.08.23. La Diputació d’Alacant va celebrar el passat divendres 21 de juliol de 2023 la sessió constitutiva de la corporació provincial per a la legislatura 2023-2027 en la qual va resultar elegit com a nou president de la institució el popular Toni Pérez, alcalde de Benidorm.

Pel que fa al conjunt de la corporació, un total de 31 diputats conformen la nova entitat provincial representant quatre grups polítics: 16 pel Partit Popular; 13 pel PSOE; 1 per Vox i 1 per Compromís. En aquest sentit, l’alcalde d’Ondara i alhora secretari comarcal del PSPV-PSOE José Ramiro va prendre possessió del seu càrrec en la sessió en què es procedí a l’elecció per votació de la Presidència. L’acte comptà amb l’assistència de més de 450 convidats, entre ells el president de la Generalitat, Carlos Mazón, a més de diputats, senadors, alcaldes i representants de l’àmbit econòmic, social, acadèmic, cultural i militar de la província.

Pel que fa a la designació i nou càrrec de l’alcalde ondarenc, cal recordar que el passat 14 de juny l’executiva del PSPV-PSOE d’Alacant decidia entre les propostes comarcals la llista dels 13 regidors i regidores que serien els futurs integrants del grup socialista dins l’organisme provincial. Per partits judicials, José Ramiro va ser el diputat designat pel que fa a la comarca de la Marina Alta dins un llistat que va ser ratificat per unanimitat per l’executiva socialista. Ramiro pren així el relleu del regidor de Dénia, Óscar Mengual, el qual va ser el representant provincial dels socialistes a la Diputació alacantina durant la passada legislatura.

Alcalde d’Ondara des de 2017, José Ramiro va prendre possessió per tercera vegada com a alcalde del municipi el passat 17 de juny de 2023 en l’acte de constitució de la nova Corporació Municipal ondarenca per a la legislatura 2023-2027. Enginyer Informàtic i Professor d’Ensenyament Secundari, en la passada legislatura l’alcalde ondarenc ja va treballar i apostar pels interessos de la comarca com a President de la MACMA (Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta), entitat que encara presideix en funcions. Per al nou diputat, el nomenament com a diputat provincial «és una oportunitat i alhora una responsabilitat major per tal de seguir treballant per als nostres veïns i veïnes amb la mateixa perseverança de sempre i amb uns objectius clars de voluntat i orientació públiques».

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Notícies, Política.