L’AJUNTAMENT D’ONDARA INFORMA QUE A PARTIR DEL DIMECRES 2 D’AGOST S’APLICARÀ EL TRACTAMENT CONTRA LES PANEROLES I RATES

Ondara, 31.07.23. La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara informa que el proper dimecres 2 d’agost de 2023 es procedirà de nou a aplicar el tractament contra les paneroles i les rates. Aquestes intervencions, tals com les realitzades el passat mes de maig, vénen determinats pel cicle biològic de les plagues.

Així mateix, des de l’Ajuntament d’Ondara s’informa que aquesta desinfecció pot motivar l’augment de paneroles en vivendes, sent una cosa habitual quan s’aplica el tractament, i aconsellen tapar buits com els sifons de piques o lavabos. També es recomana als veïnat que aprofiten aquestes dates en què l’Ajuntament està realitzant aquesta neteja i tractament, perquè facen el mateix en les vivendes particulars a fi d’aconseguir una major efectivitat en el tractament contra les paneroles. Per a això, es proposa la utilització de qualsevol dels productes habituals contra les paneroles de venda en establiments comercials, en els punts de la vivenda més problemàtics, com a patis o altres zones interiors.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.