JA ESTÀ PRENENT FORMA EL MUNTATGE DE GRADES, BARRERES I GARITOS PER SANT JAUME 2023

Ondara, 19.07.23. Les Festes Populars de Sant Jaume 2023 començaran aquest divendres 21 de juliol, i comptaran enguany amb un total de 84 penyes inscrites, que s’ubicaran principalment en les tres zones habituals: Prado, Riu i O-30. Hui ja es pot comprovar com està realitzant-se el muntatge dels garitos de penyes i quintades, pel que es demana precaució en circular amb vehicle pel centre del poble.

D’altra banda, les noves barreres per a les entrades que es van estrenar l’any passat s’han tornat a col·locar en diagonal en el tram del carrer Pintor Segrelles. Ja està avançat el muntatge d’aquestes barreres, al igual que la col·locació de les grades perquè el públic puga veure les entrades de bous, amb capacitat per a 80 persones. Són unes grades perquè el públic puga veure les entrades de bous, amb una zona superior de graderia i inferior de «ratera», que ja s’han muntat en la zona del pont del Prado, cap a Pintor Segrelles, de manera que el públic podrà presenciar des d’aquesta corba pràcticament tot el recorregut de l’entrada de bous, des de l’accés a la plaça del Convent fins a la plaça de bous.

Les barreres al carrer Pintor Segrelles per a les entrades s’han col·locat en aquest tram novament en diagonal per a més seguretat, fent més ampla la zona per on accedeixen corredors i bous fins a la porta d’arrossegament. Des del dilluns s’està treballant en aquest muntatge, al igual que s’estan instal·lant també les barreres de la resta del recorregut de les entrades de bous, des del carrer Major passant per la plaça del Convent fins arribar a la Plaça de Bous.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.