IGUALTAT EN LES FESTES DE SANT JAUME 2023

Ondara, 21.07.23. La Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, Nerea Mallol, ha donat a conèixer que aquestes Festes Populars de Sant Jaume que comencen hui divendres 21 de juliol, el seu departament posarà en marxa Punts Lila i Divers Sant Jaume 2023.

Ha destacat que des de la Regidoria d’Igualtat i la Comissió d’Igualtat s’aposta per «unes festes inclusives i no sexistes», i ha informat que enguany hi haurà un Punt Violeta i un Punt Divers els dies 26 de juliol en horari diürn (de 19 a 22 hores) i 27 de juliol en nocturn (de 00 a 3 hores), en el Rock&Moll i en la zona de disco mòbil; amb l’objectiu d’assessorar i sensibilitzar la població en matèria d’igualtat i diversitat sexual i de gènere, i de prevenir agressions sexistes o de tipus homòfob.

Els punts estaran atesos per especialistes i seran fàcilment localitzables. Comptaran amb tot tipus de material relacionat, i es repartiran ventalls amb lemes sobre la igualtat, tapagots i llibres de recursos de la campanya contra la submissió química. Es comptarà amb el recolzament de la Policia Local d’Ondara.

Nerea Mallol ha expressat la seua esperança en què siguen unes festes «respectuoses i tolerants».

REGIDORIA D’IGUALTAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.