COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – SANT JAUME 2023

NEGOCIS I GUALS

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, degut a les limitacions de circulació previstes amb motiu dels diferents actes i a la restricció d’accés a la zona peatonal habilitada, caldrà tindre en compte les següents recomanacions:

El negocis que es troben dins les zones restringides hauran de facilitar instruccions als seus proveïdors per que realitzen aquestes operacions abans de les 12:00h. A partir d’aquesta hora, quedaran prohibides totes les operacions de càrrega i descàrrega de mercaderies dins la zona restringida.

Els propietaris i usuaris dels guals que es troben dins les zones restringides no podran fer ús dels mateixos a partir de les 12:00 hores, moment en el que quedarà prohibida la circulació de vehicles pels carrers peatonalitzats.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – FESTES A PAMIS 2023

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de les festes de Pamis, els dies 4 i 5 d’agost quedarà prohibit l’estacionament a partir de les 17:00h als carrers on hi ha actes previstos (C/ Pou i C/ Poeta Garcia Lorca). A més a més, es restringirà la circulació de vehicles pel casc urbà durant la celebració dels esmentats actes.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.