AHIR ES VA RECUPERAR COM A NOVETAT EL CANT D’ALBAES EN LES FESTES DE LA SOLEDAT 2023

Ondara, 06.7.23. Com a novetat en la programació d’enguany de les Festes Patronals en Honor a la Soledat d’Ondara, ahir dimecres 5 de juliol hi es va oferir una antesala dels principals actes amb la recuperació del cant d’albaes; a la vesprada, i acompanyats pel grup “Nit antològiques de cant d’estil”, es van visitar diversos llocs del poble, recitant el cant d’albaes, dirigit a la persona més major; recent nascuda; Regines i Festers d’Honor del poble.

Hui dijous 6 de juliol donaran començament les Festes del Centenari a la nit, amb la Concentració de les Regines, Corts d’Honor, Festers i autoritats a l’edifici de l’Ajuntament per procedir a l’encesa de llums i al primer volteig de la nova campana Verge de Soledat, fabricada amb motiu del centenari, i la gran campana restaurada Maria, donant així inici a les festes, i a continuació s’oferirà el Concert de festes a càrrec de la Unió Musical d’Ondara, a la Plaça Major.

DIJOUS, 6 JULIOL

22:00 h. Concentració de les Regines, Corts d’Honor, Festers i autoritats a l’edifici de l’Ajuntament per procedir a l’encesa de llums i primer volteig de la nova campana Verge de Soledat, fabricada amb motiu del centenari, i la gran campana restaurada Maria, donant així inici a les festes.

22:30 h. Concert de festes a càrrec de la Unió Musical d’Ondara, a la Plaça Major. La Regina major farà lliurament d’un corbatí a la bandera de la Unió Musical. Al descans, s’oferirà un refrigeri de sorbet granissat, cava gentilesa de Vinalia Vinoteca i coca maria.

*Fotos Gaspar*

Publicado en Actualitat, Ajuntament.