ONDARA ACOLLIRÀ LES I JORNADES SOBRE DIVERSITAT AFECTIVO-SEXUAL I DIVERSITAT DE GÈNERE ORGANITZADES PER LA MASSMA I EL SERVEI JOVE D’ATENCIÓ A LES SEXUALITATS

Ondara, 27.06.23. El proper dimecres 5 de juliol Ondara acollirà les primeres Jornades sobre diversitat afectivo-sexual i diversitat de gènere organitzades per la MASSMA (Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta) i el Servei Jove d’Atenció a les Sexualitats. Unes jornades que s’estructuraran un dues parts: per una part, un bloc destinat principalment a membres de la comunitat educativa i personal que treballa amb adolescents i joves; i, complementàriament, una segona part destinada a famílies i població en general.

Així mateix, la part dirigida a personal professional que treballa amb adolescents i joves es durà a terme de 8:30 a 18:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara. El programa per a aquest segment comptarà amb diferents xarrades, intervencions i taules d’experiències, precedides per la presentació de la jornada, la qual anirà a càrrec de la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara Nerea Mallol. Pel que fa al gruix de la programació, hi destacarà la intervenció del sociòleg especialitzat en gènere i sexualitat Miquel Missé. Escriptor de diferents llibres, actualment està implicat en diferents línies de treball que van des de la investigació, la consultoria, la pedagogia i la comunicació amb l’objectiu de promoure una cultura crítica amb el gènere. A més, treballa com a consultor i formador independent assessorant institucions públiques en l’àmbit de les polítiques per la diversitat sexual i de gènere principalment a l’àmbit municipal.

La participació a aquesta primera part de la jornada serà lliure i només caldrà que faça inscripció el personal docent que estiga interessat en rebre l’acreditació del CEFIRE. En aquest cas, caldrà fer la inscripció fins al 28 de juny mitjançant l’enllaç següent: https://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=11165143.

La segona part de la jornada, el mateix dia 5 de juliol, es desenvoluparà a la Casa de la Cultura d’Ondara a les 19:30 hores: espai on tindrà lloc la xerrada per a famílies i població en general, “Pensar la diversitat de gènere en la infància” a càrrec del mateix Miquel Missé. Aquesta serà una xerrada participativa on el sociòleg especialitzat en gènere i sexualitat donarà des del seu punt de vista personal i professional aquelles claus que contribuïsquen a fer una reflexió sobre la diversitat de gènere ja des de la infància.

Publicado en Actualitat.