L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA OBTÉ UNA PLATA I DOS BRONZES A L’AUTONÒMIC DE LLARGUES

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va obtindre una plata i dos bronzes a l’autònomic de llargues que es va disputar a La Nucía el passat cap de setmana. Els 3 equips s’havien classificat per a la fase final i els 3 van obtindre medalla.

L’equip benjamí, format per Guiu, Andre, Gerard i Vicent, va obtindre la medalla de bronze després de véncer Gata per 6 a 3. El cadet, format per Arnau, Andreu, José Miguel, Éric i Joan, van obtindre la medalla plata després de perdre en la final contra l’Escola de Beniarbeig-El Verger. I l’equip juvenil, format per Àlex, Mateu, Terrades, Marc i Enric) es van endur el bronze després de véncer La Nucía.

En general el balanç és molt positiu perquè, com va dir el coordinador Juanma Garrido, «els títols estan molt cars». Després de la celebració d’estes finals conclouen totes les competicions per equips. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara vol felicitar a tots els seus membres, xiquets i famílies, per l’esforç que s’ha realitzat durant tota la temporada.

Publicado en Actualitat, Esports.