AQUEST DIJOUS 29 DE JUNY TINDRÀ LLOC LA REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE LES ESCOLES D’ESTIU EDUCATIVA I MULTIESPORTIVA

LA CASA DE CULTURA ACOLLIRÀ DES DE LES 19.00 HORES AQUEST ENCONTRE INFORMATIU AMB LES FAMÍLIES

Ondara, 26.06.23. Des de les regidories d’Educació i Esports s’informa a les famílies interessades de la convocatòria d’una reunió informativa amb l’organització de les escoles d’estiu així com amb l’empresa que es farà càrrec enguany de realitzar el curs. Aquesta reunió es realitzarà el proper dijous 29 de juny de 2023 a la Casa de Cultura i pretén informar les famílies de com estan plantejades les diferents modalitats, Educativa i Multiesportiva, així com on es duran a terme, organització i funcionament diari, canals de comunicació, etc. Aquesta reunió es convoca en dos torns per aquest dijous: per una part a les 19.00 hores per a l’Escola Educativa i a les 20:00 hores per a l’Escola Multiesportiva. Des de les esmentades regidories també s’ha recordat que per al mes d’agost encara queden places lliures i que l’aplicació romandrà oberta fins al 21 de juliol per poder inscriure l’alumnat en aquest període. 

Publicado en Actualitat.