LA REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL D’ONDARA EDITA LA GUIA DE LA XARXA DE RECURSOS I SERVEIS

Ondara, 15.06.23. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Benestar Social que dirigeix en funcions M.ª Carmen Velázquez, ha editat una publicació en forma de guia format butxaca, «La Guia de la Xarxa de Recursos i Serveis», perquè servisca d’ajuda orientativa i saber on dirigir-se, de manera directa, segons les necessitats personals que poden afectar-nos en algun moment determinat de la nostra vida.

Aquesta guia ja està disponible i a disposició dels usuaris en totes les entitats locals relacionades amb la labor assistencial a la ciutadania: Centre Social, Càritas, Creu Roja, Serveis Socials i Policia Local. Segons ha detallat Mª Carmen Velázquez, aquesta guia és una referencia amb contactes (llocs, direccions i telèfons) per a que les persones i col·lectius vulnerables sàpiguen on acudir en moments de necessitat.

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2023/06/GUIA-RECURSOS-SALUT-VALEN-CAST.pdf

La Guia de la Xarxa de Recursos i Serveis és un document escrit, en castellà i valencià, que informa de forma pràctica, clara i detallada sobre els recursos existents i quina organització els presta en el municipi d’Ondara en àmbits com l’atenció ciutadana personal, el mobiliari mecanitzat, el programa de revisió de la medicació i seguiment farmacoterapèutic, les activitats per a la 3a Edat, l’atenció psicològica en salut mental, el grup de suport terapèutic per a persones amb problemes de salut mental, l’atenció personal de psicooncologia de l’AECC, entre altres. Així mateix facilita els contactes de les entitats assistencials disponibles, tant d’Ondara com de la Marina Alta; de Serveis Socials d’Ondara, Mancomunitat MASSMA, Càritas Parroquial Ondara, Creu Roja Ondara, Junta Local AECC, AMADEM, UDP Ondara, Residència, ADIMA, APROSDECO, Policia Local, Centres de Salud i Hospital.

Mª Carmen Velázquez, Regidoria de Benestar Social en funcions, que no entrarà a formar part de la nova corporació 2023-2027, ha aprofitat per a acomiadar-se del càrrec, agraint la seua tasca a tots els seus companys i al personal amb què ha treballat durant aquesta legislatura, destacant i posant en valor la labor assistencial que moltes vegades no té visibilitat però és de vital importància per a les persones.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.