El PSOE de la província d’Alacant proposa als seus representants en la Diputació : José Ramiro serà el diputat provincial pel PSPV

L’executiva provincial del PSPV-PSOE d’Alacant, ha decidit, entre les propostes comarcals, la llista dels 13 regidors/as que seran els diputats provincials del futur grup socialista de la Diputació d’Alacant.

Per la Marina Alta serà José Ramiro, que ha sigut alcalde d’Ondara des de 2017. José Ramiro és també el secretari comarcal dels socialistes.

En la Marina Baixa, serà l’alcalde de l’Alfàs del Pi, Vicent Arques. En el Medio Vinalopó, repetirà José Antonio Amat, edil d’Elda i secretari d’Organització de la formació provincial i Verónica Giménez Vidal, regidora de Monòver.

Per part de l’Alacantí, entre els tres diputats, es proposa a Isabel López, alcaldessa de Xixona, Raúl Ruiz Correchero, regidor d’Alacant i Raquel Marín Pastor, regidora d’El Campello.

Pel Baix Vinalopó es proposa a Yolanda Seva, de Santa Pola, Francis Rubio, d’Elx i l’alcalde de Dolores, Joaquín Hernández. Per part del Baix Segura serà alcalde d’Algorfa, Manuel Ros i Pilar Díaz Rodríguez, que ha sigut alcaldessa de Xacarella. I finalment, en L’Alcoià-El Comtat, la proposta és Nuria Llodrá García.

La llista ha sigut ratificada per l’executiva per unanimitat.

Publicado en Actualitat, Política.