PEPE TORMO PRESENTA EL SEU SEGON I COLORIT POEMARI A LA CASA DE CULTURA

El poeta ondarenc presentà els versos d’Amanida de colors amb el suport i acompanyament del Grup de Poetes de la Marina Alta

Ondara, 16.06.23. La Casa de Cultura acollí ahir dijous la presentació d’Amanida de colors/Ensalada de colores, el segon poemari del poeta ondarenc Pepe Tormo. L’acte estigué introduït pel periodista i escriptor Jovi Lozano-Seser, el qual repassà l’obra d’un autor que s’inicià en el món literari després de la jubilació. I és que, en paraules de Lozano-Seser, «en aquesta segona obra de Tormo ens trobem amb un poemari bilingüe en valencià i en castellà que esdevé un dietari emocional, testimoni vivencial de l’autor per mitjà de versos que exemplifiquen la consistència d’un poeta madur que transforma la realitat en poesia per tal de congelar-la per a sempre».

L’acte comptà a més amb el suport i acompanyament dels membres del Grup de Poetes de la Marina Alta, col·lectiu al qual pertany l’autor. En aquest sentit, la presentació passà a ser un recital guiat per la música del guitarrista Joaquín Boscà i la cantant local Marta Fornali, la qual s’encarregà d’obrir el torn dels rapsodes convidats, els quals recitaren una selecció de poemes d’Amanida de colors junt a l’autor. Pablo Segarra, Joan Mestre, Pepu Sulé, Catina Rubio, María Boaca, Salomé Buigues i Mario García posaren veu així als nous poemes d’un autor que celebrà la joia de la literatura acompanyat de familiars i amics en un acte amé i carregat d’emotivitat.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.