UNA PLATA PER A L’ESCOLA MUNICIPAL DE TENNIS D’ONDARA EN LA LLIGA COMARCAL

Gemma Gilabert ha aconseguit la plata comarcal en la seua categoria (aleví femení)

Ondara, 01.06.22. Diumenge passat 29 de maig es va celebrar a Dénia l’última jornada de la Lliga Comarcal de Tennis 2021 – 2022, en què ha participat l’Escola Municipal de Tennis d’Ondara, entrenada per Kiko Segura Ferrero. El diumenge 29 es va realitzar el lliurament de les medalles als 3 tres primers classificats de les 6 fases que s’han disputat. Una xiqueta de l’Escola d’Ondara, Gemma Gilabert, ha aconseguit la plata comarcal en la seua categoria (aleví femení).

La classificació final de l’Escola Municipal de Tennis d’Ondara ha sigut aquesta:

Benjamí – Marc Pastor Aguilar , 7º classificat

Aleví femení – Gemma Gilabert Escrivà, 2ª classificada

Aleví masculí – Lincoln Sanchis Cardona, 8º classificat

Infantil masculí – Jordi Sanchis Lull, 6º classificat

L’Escola de Tennis d’Ondara està integrada formada per 26 xiquets i xiquetes de categories des de prebenjamí fins a infantils, i les classes s’imparteixen en La Sella, arran del conveni signat per l’Ajuntament d’Ondara amb aquesta instal·lació esportiva. 5 dels alumnes de l’Escola han participat en la lliga comarcal de tennis.

Publicado en Actualitat, Esports.