L’EQUIP INFANTIL D’ONDARA, CAMPIÓ AUTONÒMIC DE RASPALL JECV

Ondara, 06.06.22. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar aquest passat diumenge 5 de juny a les finals autonòmiques de Raspall dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana, i celebrades al Trinquet de Benigànim (València).

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara havia aconseguit classificar per a la final A a l’equip infantil, en guanyar la fase provincial i ser el campió provincial d’Alacant. Ahir a Benigànim, l’equip infantil d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Miguel Sastre, Dani Serra i Uxue Arbona, va aconseguir guanyar la final per l’or autonòmic contra l’equip d’Alcàntera-Càrcer. En una final molt ajustada, finalment l’equip d’Ondara es va alçar com a campió autonòmic de la seua categoria en la modalitat raspall, guanyant 25-15 a l’equip que havia sigut el campió provincial de València.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara havia aconseguit també classificar tres equips per a la final B, pel tercer lloc autonòmic, en haver sigut subcampions provincials. Ahir es van disputar les finals d’alevins, cadets i juvenils. La final benjamí es jugarà aquesta setmana. Els equips aleví i cadet d’Ondara van jugar ahir i van quedar en un meritori 4t lloc autonòmic. L’aleví, amb Joan Garrido, Paco Salort i Alma Contrí, va jugar la final pel bronze contra La Llosa de Ranes. L’equip cadet, amb Àlex Serra, Andreu Mullor, i Mateu Guitart, va jugar contra Alcàntera-Càrcer també bronze. El benjamí A, integrat per Marc Domènech, Unai Forqués, Martí Frasés i Arnau Boluda, jugarà la final autonòmica pel 3er lloc autonòmic aquest dijous 9 de juny.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara pels seus èxits autonòmics.

QUADRE D’HONOR

ALEVÍ

1ª El Genovés

2ª Beniarbeig-El Verger

3ª La Llosa de Ranes

4ª Ondara

INFANTIL

1ª Ondara

2ª Alcàntera-Càrcer

3ª Quatretonda

4ª Benissa

CADET

1ª El Genovés

2ª Beniarbeig-El Verger

3ª Alcàntera-Càrcer

4ª Ondara

JUVENIL

1ª Beniarbeig-El Verger A

2ª Alcàntera-Càrcer

3ª Beniarbeig-El Verger B

4ª Quatretonda

Publicado en Actualitat, Esports.