ONDARA ACOLLIRÀ LA MARATÓ DE DONACIÓ SANG “LA GRAN DONACIÓ 2” ORGANITZADA PER PORTAL DE LA MARINA EL 9 I 10 DE JUNY

Es regalaran entrades de cine a tots els donants que a més entraran en sortejos de distints premis

Ondara, 01.06.22. La setmana que ve, el dijous 9 i divendres 10 de juny 2022, el Centre Comercial Portal de la Marina, junt al Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Sanitat que dirigeix Mª Carmen Velázquez, organitza una marató de donació de sang, que, sota el lema “La Gran Donació 2. El Càsting que salva vides” es durà a terme en la planta baixa del centre comercial, sent el segon any consecutiu en què es du a terme aquesta campanya solidària relacionada amb el cine. De fet, es regalaran entrades de cine a tots els donants, que també entraran en sortejos de distints premis. L’horari per a participar en “La Gran Donació 2” serà de 10:00h a 13.30h i de 17h a 20:30h.

Amb l’objectiu d’aconseguir el nombre més gran de donants dels últims temps, el centre comercial tornarà, igual que l’any passat, a regalar una entrada de cine a tots els participants en “La Gran Donació 2”, que també entraran en el sorteig de premis cedits per l’Ajuntament d’Ondara (premis de comerç local de productes carnis i dels cellers d’Ondara, que s’arreplegaran en el propi comerç per a promoció dels establiments locals. En concret, participen els negocis locals Ca Paquitina, Carnisseria Picó, Bodegues Leopoldo i Bodegues Aguilar).

La Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, ha animat la població a acudir a donar sang i a participar en aquest acte solidari que salva vides, i ha recordat que per a donar sang, s’ha de tenir més de 18 anys, pesar més de 50 kg, no estar en dejú, no haver donat en les últimes vuit setmanes i no patir ni haver patit malalties transmissibles per via sanguínia.

REGIDORIA DE SANITAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.