LA BIBLIOTECA MUNICIPAL D’ONDARA ACULL L’ENCONTRE AMB ELS PRIMERS LECTORS

L’acte va comptar amb el teatre “Un mag despistat – La música i les paraules” a càrrec de “Les Rodamons”

Ondara 28.04.22. La commemoració d’abril com a Mes del Llibre a Ondara, organitzada per la Regidoria de Cultura que dirigeix Raquel Mengual, va comptar ahir amb un dels actes que se celebren tradicionalment a l’abril a Ondara: l’Encontre amb els Primers Lectors. Aquest esdeveniment es va realitzar a la Biblioteca Municipal d’Ondara (estava previst a la Plaça de Bous però es va canviar d’ubicació per la previsió de pluges).

Després d’haver citat prèviament a tots i totes els que compleixen 6 anys enguany 2022, des de la Regidoria de Cultura es va lliurar un llibre als xiquets i xiquetes assistents, per a iniciar-se en el món de la lectura.

Prèviament, es va oferir l’obra “Un mag despistat. La música i les paraules” a càrrec de Les Rodamons”.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.