ELS MÉS MENUTS VAN GAUDIR DEL «TALLER DE BEBETECA» A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA, AMB MOTIU DEL MES DEL LLIBRE

Ondara, 28.04.22. Dins de les activitats organitzades per la Regidoria de Cultura per a commemorar l’abril, mes del llibre, aquest passat dimarts 26 d’abril es va celebrar el taller de bebeteca (de 0 a 3 anys) a càrrec de Sara Sareta. L’activitat es va realitzar a l’aire lliure, al pati de la Casa de Cultura, i va ser molt satisfactòria per a les famílies assistents.

Des de la Biblioteca Municipal d’Ondara s’ha recordat que dins de la commemoració del mes del llibre, durant tota aquesta setmana s’està realitzant també a la Casa de Cultura la «Fireta del llibre gratuït» (amb donació de llibres), que estan exposats a la Casa de Cultura, per a totes les edats. I aquest divendres 29 d’abril, a les 20 hores a la Casa de Cultura, Elvira Cambrils presentarà el seu llibre “Aire”.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara

#CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.