DEMÀ DISSABTE 30 D’ABRIL ES FARÀ LA CREMÀ DE LA FALLA DE PAMIS

  • La cremà es realitzarà a les 21 hores
  • Hi haurà un castell de focs artificials, patrocinat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, i es comptarà amb els bombers, ambulància i efectius de seguretat necessaris

Ondara, 29.04.22. Des de la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, que dirigeix Miguel Gomis, es recorda que la cremà de la falla de Pamis tindrà lloc demà dissabte 30 d’abril a les 21 hores (estava prevista per al passat 2 d’abril, però degut a les pluges i les dates de Setmana Santa, Pasqua i Sant Vicent, es va decidir ajornar la cremà a aquest últim cap de setmana d’abril).

La falla de Pamis és un monument faller fet de forma completament artesanal pels mateixos veïns, i està realitzada per Miguel Tormo, Manolo Collado, José Manuel Lozano, Amado Quintero, i Ramón Morera, amb la col·laboració dels veïns i veïnes de la pedania de Pamis. La falla d’enguany és la mateixa que es va quedar per cremar en 2020, si bé han hagut de realitzar millores en haver passat dos anys des de la seua creació (la falla de Pamis de 2020 es va quedar sense plantar a pocs dies de la cremà, i en 2021 no va haver-hi falla per les restriccions per la pandèmia). Enguany, la falla de Pamis recrea la Torre del Rellotge d’Ondara, amb un gran monument que arriba els 9 metres d’altura. La falla està feta de fusta, cartó, suro i pintura, de forma completament artesanal i ecològica.

L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Festes i Tradicions que dirigeix Miguel Gomis, col·labora en aquesta iniciativa, aportant la infraestructura, mesures de seguretat i material necessari per a la plantà. Per a la cremà, hi haurà un castell de focs artificials, i es comptarà amb els bombers, ambulància i efectius de seguretat necessaris.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.