ONDARA SERÀ SEU DE LA I COPA PRESIDENT DIPUTACIÓ D’ALACANT DE RASPALL FEMENÍ AQUEST DIUMENGE 24 D’ABRIL

La partida serà emesa en directe per Proximia TV

Ondara, 20.04.22. Ondara acollirà la I Copa President Diputació d’Alacant de raspall femení, aquest diumenge 24 d’abril a les 10:30 hores, al Trinquet Municipal d’Ondara. Ondara és una de les seus d’aquesta competició de raspall femení, que es juga durant el mes d’abril en trinquets alacantins. La I Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall d’Elit Femenina (organitzada per la Federació de Pilota Valenciana amb al patrocini de la Diputació Provincial d’Alacant i la col·laboració dels municipis que són seus) es jugarà a la modalitat de parelles, amb huit equips repartits en dos categories, i s’està disputant a Gata de Gorgos, Xàbia, Benissa, Benidorm, Ondara, Pedreguer i Petrer.

A Ondara es jugarà la darrera partida de la fase regular abans de les finals. Aquest diumenge 24 d’abril al trinquet municipal d’Ondara, la partida de segona categoria començarà a les 10:30 hores, entre Natalia de Navarrés-Marina d’Algímia d’Alfara; i Aina de Meliana-Joana de Tavernes Blanques. La partida de primera categoria es jugarà a les 11:30 hores entre Victoria de València-Anabel de Tavernes Blanques; i Aida de Moixent-Myriam de l’Alqueria d’Asnar. Aquesta partida serà emesa en directe per Proximia TV.

Des de l’Ajuntament d’Ondara, tant la Regidora d’Esports, Mar Chesa, com l’Alcalde, José Ramiro, han expressat el seu orgull perquè «s’haja triat el nostre trinquet com una de les seus de la I Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall d’Elit Femenina; una competició pionera a l’hora de posar en valor i donar la visibilitat i el reconeixement que es mereix a la pilota d’elit femenina». En Ondara «recolzem el nostre esport autòcton i pensem que competicions d’elit d’aquest tipus són un puntal a l’hora de refermar la igualtat entre homes i dones en el món de la pilota, avançar en la professionalització de la pilota femenina, i en el creixement del nombre de dones i xiquetes que practiquen pilota; de fet, ací Ondara tenim escola de pilota amb xiquetes i equips femenins, i creiem que la Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall d’Elit Femenina és fonamental per a què el nostre esport en femení tinga més visibilitat i repercussió en la societat».

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.