L’ESPAI JOVE D’ONDARA ORGANITZA UN TORNEIG DE LASER TAG PER AL DISSABTE 30 D’ABRIL

La programació juvenil del mes d’abril culminarà amb una activitat especial organitzada per l’Espai Jove d’Ondara: un Torneig de Laser Tag (Pistoles Laser) que s’haguera hagut de celebrar a desembre però es va ajornar per la gran incidència del COVID19.

Per les característiques de l’activitat, se celebrarà a l’edifici del Prado el dissabte 30 d’abril de 17 a 20 hores.

La inscripció es podrà fer presencialment a l’Espai Jove, al correu joventut@ondara.org, per MD en Instagram https://www.instagram.com/espaijoveondara/ o per whatsapp als telèfon 667949702 o al 627108776.

Els equips són d’un màxim de 6 participants.

REGIDORIA DE JOVENTUT * ESPAI JOVE ONDARA

AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.