L’ALUMNAT DE CEIP SANCHIS GUARNER D’ONDARA GAUDEIX D’UN ESMORZAR SALUDABLEEN LA SETMANA CULTURAL

La Regidoria d’Agricultura d’Ondara ha aportat el suc de taronja acabat d’esprémer amb taronges de proximitat d’un productor local

Ondara, 19.04.22. Des de la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, s’ha patrocinat enguany per primera vegada l’esmorzar saludable amb productes autòctons per a l’alumnat dels col·legis d’infantil Marjals i de Primària Sanchis Guarner d’Ondara. Per a això, s’ha aportat el suc de taronja ja espremut, amb les taronges de proximitat d’un productor local.

Tots els/les alumnes dels tres cursos d’infantil i dels sis de primària ha pogut gaudir d’aquest esmorzar saludable, que es va oferir a l’alumnat la setmana passada, abans de les vacances de Pasqua; una iniciativa emmarcada en la celebració de la seua Setmana Cultural.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.