SINMA ONDARA INFORMA QUE EL DIVENDRES 31 DE DESEMBRE NO HI HAURÀ SERVEI DE RECOLLIDA DE FEM

 Ondara, 30-12-2022. L’empresa municipal SINMA Ondara, responsable de la recollida de residus i neteja viària d’Ondara, informa que, amb motiu de les festes nadalenques, el proper divendres 31 de desembre no hi haurà recollida per ser dia festiu.

SINMA Ondara també informa que hi haurà un servei especial de recollida el dissabte 1 de gener per la nit i afegeix que en les zones del Porta a Porta la recollida de la fracció d’orgànic corresponent al divendres 31 de desembre passarà al dissabte 1 de gener de 2022.

Des de SINMA s’agraeix de bestreta la col·laboració veïnal per a, durant aquestes dates nadalenques (en què s’incrementa el volum de residus que es genera), es continue realitzant la correcta separació de residus, es respecten els horaris per a depositar el fem en els contenidors, i s’evite depositar en els contenidors un altre tipus de desfets que s’han de depositar en el punt de recollida del carrer Tomas Edison.

Publicado en Actualitat.