ELS EMISSARIS DELS REIS MAGS VAN VISITAR AHIR ONDARA

Ondara, 03.01.22. Ahir diumenge 2 de gener va tindre lloc l’antesala de la Cavalcada dels Reis Mags: ahir van arribar els Emissaris dels Reis Mags d’Orient a Ondara, en una visita que va recórrer tot el poble i va culminar amb els Emissaris arreplegant les cartes dels xiquets i xiquetes d’Ondara al Prado. L’acte va estar organitzat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis. Va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, que van portar als tres Emissaris en els seus respectius carros; i també va comptar amb l’ambientació musical tradicional a càrrec d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals.

Els Emissaris dels Reis Mags, en el seu recorregut pel poble d’Ondara, van passar pels carrers Lepanto, Ramon i Cajal, Òscar Esplà, Antonio Ramos Carratalà, Avda. Marina Alta, Miguel de Cervantes, Pintor Murillo, Avda. Alacant, Gonzalo Ortolà, Constitució, Plaça 9 D’Octubre, Doctor Albalat, Pizarro, Marjals, Berenguer de Palau, Joan Gil, Menéndez Pidal, José Iturbi, Sant Lluís, Alcalde Salvador Cabrera, Germanies, Sant Jaume, Sol, Verge del Roser, Major, van saludar als majors en la Residència Mare de Déu de la Soledat, als quals van portar també alegria i il·lusió, i van continuar pels carrers Sant Vicent, Puríssima, Verger, Nacions Sense Estat, Mestra Joaquima Gavilà, Verge de la Soledat, Doctor Fleming, plaça del País Valencià, Picasso; també van visitar Pamis i van tornar per Blasco Ibáñez, Doctor Barraquer fins arribar al Prado.

Una vegada al Prado, i seguint sempre totes les mesures de seguretat, distància social i mascareta, els Emissaris van procedir a arreplegar les cartes amb els desitjos que les xiquetes i els xiquets van dipositar a les bústies Reials. Els més menuts i menudes van viure molt emocionats aquest moment. La visita dels Emissaris dels Reis Mags va comptar amb la col·laboració de Protecció Civil i de la Policia Local d’Ondara.

Aquest acte va suposar el preàmbul de la Cavalcada de Reis Mags que se celebrarà a Ondara aquest dimecres 5 de gener, amb eixida a les 18 hores des del Col·legi Sanchis Guarner, i que recorrerà els carrers d’Ondara, arribant a la Plaça de Bous on estarà muntat el Betlem i on els Reis Mags saludaran els xiquets i xiquetes, i arreplegaran les seues peticions.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat.