LA SANT SILVESTRE D’ONDARA RECAPTA 1.680 EUROS PER A LA RESIDÈNCIA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT

L’edició número 11 d’aquesta cursa es va celebrar ahir en un ambient festiu. En total hi van participar 336 persones.

Ondara, 30-12-2021. L’edició número 11 de la Sant Silvestre d’Ondara es va celebrar ahir amb la participació de 336 persones entre corredors i corredores i caminants (novetat enguany). Es tracta d’una cursa solidària ja que la recaptació anirà destinada a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Enguany s’han aconseguit 1.680 euros gràcies a totes i a tots els inscrits.

La cursa es va celebrar sobre un recorregut de 4 quilòmetres i, més enllà de la competició, moltes i molts dels participants la van utilitzar com a motiu de festa i d’alegria. La victòria va ser per a Mark Tanner, del Triatlón Huracán, seguit per Moha Rida i Youssef Ahatach, del Dénia Corre. Pel que fa a les xiques la primera classificada va ser l’ondarenca Sara Gimena, de l’Esports Colau, seguida de Benita Breiter, del Juventud Atlética Elche, i d’Alexandra Bishop, del Corremundos.

L’edició d’enguany de la Sant Silvestre d’Ondara també va entregar premis a les millors disfresses. El primer premi va ser per a l’Associació Espanyola contra el Càncer d’Ondara, el segon premi per al carruatge de rens i elfos i el tercer premi per a les caixetes de bombons.

La Sant Silvestre va tornar a desenvolupar-se de forma física i amb totes les mesures de seguretat necessàries per a evitar qualsevol problema. Mar Chesa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, va agrair a totes i a tots els participants la seua presència a Ondara i també la tasca realitzada pel Club Atletisme d’Ondara i la resta de col.laboradors i col.laboradores.

Publicado en Actualitat, Esports.