LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS ORGANITZARÀ LA CAVALCADA DE REIS D’ONDARA EL DIMECRES 5 DE GENER 2022

La recepció als Reis Mags en aquesta ocasió serà a l’aire lliure, en un espai descobert i amb grans dimensions com és la Plaça de Bous

L’acte s’adaptarà a les mesures de seguretat vigents que determine Salut Pública quant a aforaments, distància social i mascareta

Ondara, 21.12.21. Després de dos anys molt durs a causa de la pandèmia, i després que en 2021 aquest acte no es poguera celebrar per la situació epidemiològica, en aquesta ocasió, per a 2022, els xiquets i xiquetes d’Ondara podran tornar a gaudir de la tradicional Cavalcada de Reis Mags, que tindrà lloc el dimecres 5 de gener de 2022, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Miguel Gomis. L’acte s’adaptarà a les mesures de seguretat vigents que determine Salut Pública per a eixa data quant a aforaments, distància social i ús obligatori mascareta. La recepció als Reis Mags en aquesta ocasió serà a l’aire lliure, en un espai descobert i amb grans dimensions com és la Plaça de Bous, per a poder oferir més seguretat degut a la situació epidemiològica.

L’arribada a Ondara de la Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient començarà a les 18:00 hores. Serà en eixe moment quan Melcior, Gaspar i Baltasar, muntats en carrossa i acompanyats pel seu seguici, recorreran els carrers d’Ondara, amb eixida des del col·legi Sanchis Guarner. La Cavalcada d’Ondara 2022 tindrà un gran ambient musical i festiu. Entre altres animacions, hi haurà personatges Disney i altres sorpreses. La Cavalcada comptarà amb la participació, entre altres, de la Quintada 2022, Comissió de la Soledat 2022, els júniors MD d’Ondara, els grups de ball de l’Escola de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, i l’Associació de Mestresses, entre altres col·laboracions. Quant a l’ambientació musical de la Cavalcada, anirà a càrrec de la Unió Musical d’Ondara; d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals; el grup musical “El Vell Montgó” i el grup de percussió Ondarattack. Respecte a l’itinerari, la Cavalcada de 2022 mantindrà l’itinerari dut a terme des de 2016 (les carrosses passaran per la travessia de l’antiga nacional). L’eixida serà a les 18 hores des del CEIP Sanchis Guarner i l’itinerari discorrerà per l’Avinguda Marina Alta, carrers la Pau i Sant Doménech, fins a arribar a la Plaça del País Valencià i l’Avinguda Doctor Fleming; des d’allí, arribaran a General Bosch i a la Plaça de Bous, en l’interior de la qual estarà muntat el Portal de Betlem. Els Reis Mags adoraran el xiquet Jesús i, posteriorment, atendran tots els xiquets i xiquetes d’Ondara, es faran fotos amb ells i arreplegaran les seues peticions. Aquest acte se celebrarà com a novetat a l’exterior, a la Plaça de Bous, en lloc de l’interior del Prado.

El Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest acte, desitjant que xiquets/tes i majors siguen partícips de l’esdeveniment que s’ha preparat amb molta il·lusió. Així mateix, ha fet insistència en el manteniment de totes les mesures necessàries per a celebrar aquest acte malgrat la complicada situació epidemiològica, i ha demanat a la ciutadania que participe complint en tot moment les mesures necessàries per a evitar concentracions i aglomeracions, amb mascareta i seguint les indicacions de les autoritats en tot moment.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.