L’ALUMNAT DEL TALLER D’OCUPACIÓ “ET FORMEM” MUNTA UN ESPECTACULAR ARBRE NADALENC NATURAL AL PATI DE LA CASA DE CULTURA I GUARNEIX L’AJUNTAMENT AMB ADORNS VEGETALS

Ondara, 03.12.21. L’alumnat del Taller d’Ocupació “Et Formem: Ondara apostem pel teu futur V”, en l’especialitat forestal i jardineria, ha dut a terme en els últims dies l’engalanament nadalenc de diferents dependències municipals amb adorns naturals i vegetals, segons ha informat el Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara, Pere Picornell.

En concret, d’una banda, l’alumnat de l’especialitat de forestal ha instal·lat un arbre natural al pati de la Casa de Cultura, que ofereix un ambient plenament nadalenc. L’especialitat forestal ha construït aquest arbre de Nadal utilitzant materials vegetals de poda de Segària: xiprer, olivera, garrofera, soflaina, xiprer de Cartagena i baladre; tot adornat amb taronges de la nostra zona.

Per la seua banda, l’alumnat de l’especialitat de jardineria ha realitzat la decoració de la balconada de l’Ajuntament, a més de realitzar i col·locar unes corones nadalenques, tot realitzat amb restes de poda de xiprer, i adornat amb cintes de color roig.

Segons expliquen des del Taller d’Ocupació, d’aquesta manera, l’alumnat ha volgut contribuir amb el poble realitzant un arbre efímer i un tribut al Nadal de manera completament natural i artesanal.

Les especialitats forestal i de jardineria del Taller d’Ocupació “Et Formem: Ondara apostem pel teu futur V”, comptem amb un total de 10 alumnes en cadascuna, que han participat en aquestes tasques, junt amb els seus formadors.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.