ONDARA LLIURA ELS PREMIS ALS BARS GUANYADORS DEL CONCURS DE LA RUTA DE TAPES DE LA FIRA D’ONDARA 2021

La tapa guanyadora del concurs va ser «Figatell de sépia sobre all i oli de frambuesa, wakame i picadeta d’ametla» del Bar Centre Social, establiment que s’alça per segon any consecutiu com a guanyador del concurs

La segona tapa més votada del concurs va ser «Crujiente de rabo de toro con puré trufado» del Bar Tia Maria, que ha participat enguany per primera vegada al concurs

Ondara, 03.12.21. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor de Participació i Associacionisme, Miguel Gomis, han lliurat hui els premis als guanyadors del II Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2021, i han donat l’enhorabona als guardonats.

El primer premi ha sigut per al Bar Centre Social. La seua tapa, «Figatell de sépia sobre all i oli de frambuesa, wakame i picadeta d’ametla», ha estat la més votada del concurs amb 629 punts. Ha rebut com a premi un xec de 400 euros i un trofeu com a bar de la tapa guanyadora 2021. Es dóna la circumstància que en 2020, aquest mateix establiment ja va ser el guanyador del concurs de tapes de la fira d’Ondara.

El segon premi del Concurs de Tapes ha sigut per al Bar Tia Maria, que ha aconseguit que la seua tapa fóra la segona més votada del concurs, amb 539 punts: «Crujiente de rabo de toro con puré trufado». El Bar Tia Maria, que ha participat per primera vegada enguany al concurs de tapes, ha rebut de premi un xec per 200 euros.

D’altra banda, el concurs de tapes de la Fira també comptava amb el sorteig d’un sopar per a 2 persones en el bar guanyador, que es va sortejar entre totes les persones que havien completat el 70% de les tapes de la ruta. Aquest premi ha sigut per Antònia Domènech, d’Ondara.

El II Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara s’ha celebrat del 13 al 28 de novembre 2021, en els propis locals participants, i van participar 9 bars i restaurants d’Ondara: Centre Social, La Xata de Sole, La Parada, Tasta’m, Gallego, Cafè Sendra, El Bosc, Bar Prado, i Bar Tia Maria.

*AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Ajuntament.