ROBEN EL CABLEJAT DE L’ENLLUMENAT PÚBLIC DE L’EIXIDA OEST D’ONDARA

  • L’accés oest, des del carrer Picasso fins al poliesportiu municipal, està sense llum
  • Ja s’han iniciat els tràmits per a reposar el cablejat, i s’espera que la pròxima setmana es torne a disposar d’enllumenat públic en tota l’àrea

Ondara, 02.12.21. Ondara va patir a principis d’aquesta setmana el robatori de cablejat elèctric de l’enllumenat públic, el que ha motivat una avaria que ha deixat sense il·luminació l’accés oest. La sostracció del cablejat s’ha produït en l’eixida oest del nucli urbà, i afecta l’aparcament del carrer Picasso, la zona enjardinada, el carril de vianants d’accés al poliesportiu, les rotonda d’eixida oest (la que està ubicada sota la variant de la N-332, d’eixida cap a Beniarbeig i la ITV), així com a la rotonda de la ITV, i la carretera cap al poliesportiu municipal i Pamis. Des del poliesportiu fins a Pamis sí que hi ha enllumenat.

En concret, han sigut sostrets més de 400 metres de cable de coure, valorats en més de 4.000 euros. Aquest robatori ha provocat que tots els fanals d’aquest tram s’hagen quedat temporalment sense il·luminació, segons ha denunciat el Regidor de Manteniment Públic i Serveis de l’Ajuntament d’Ondara, Pere Picornell. L’accés oest és molt utilitzat tant per vianants (molta gent passeja pel carril verd cap al poliesportiu municipal, a què molts usuaris acudeixen en peu o bicicleta) com per vehicles, en ser la principal eixida d’Ondara cap als pobles de l’interior de la comarca, cap al poliesportiu i Pamis, i cap a l’àrea comercial de Marjals.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’han iniciat ja els tràmits necessaris per a reposar el cablejat al més prompte possible, i s’espera que per a la setmana que ve l’avaria estiga solucionada, i es torne a disposar d’enllumenat públic en tot l’àrea.

En l’accés oest han robat el cablejat de l’enllumenat elèctric, fabricat a coure; un material que després venen. Aquesta no és la primera vegada que ocorre un fet delictiu d’aquest tipus a Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.