ONDARA CELEBRA LA SEUA 11a SANT SILVESTRE SOLIDÀRIA A FAVOR DE LA RESIDÈNCIA EL DIMECRES 29 DE DESEMBRE 2021

  • La Regidoria d’Esports organitza aquesta cursa de disfresses per a acomiadar l’any, destacant novament el seu vessant solidari en favor de la Residència d’Ondara
  • Com a novetat, hi haurà opció de corredors i caminants

Ondara, 01.12.21. Ondara celebrarà per onzè any consecutiu una cursa Sant Silvestre de 4 quilòmetres per a acomiadar l’any d’una forma sana i divertida; una carrera en què els participants podran córrer disfressats. Si bé en 2020, a causa de la pandèmia, aquesta cursa es va fer de forma virtual durant 2 dies, en aquesta edició es tornarà a realitzar amb normalitat; això sí, extremant totes les precaucions i seguint totes les recomanacions sanitàries per a evitar la propagació del covid (caldrà portar mascareta en l’eixida i meta; els premis es lliuraran a l’aire lliure; i el xocolate i les coques es repartiran individualment). Com a novetat, enguany hi haurà opció per a caminants i per a corredors (en ambdós casos la distància serà de 4 km). La presentació de la 11a Sant Silvestre Solidària s’ha realitzat hui davant de la Residència d’Ondara, amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa; la directora de la Residència, Paqui Ferrando; i el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno.

Igual que en les quatre darreres edicions, la d’aquest 2021 serà una prova solidària, la recaptació de la qual es destinarà a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Per a això, la inscripció en la cursa tindrà un preu de 5 euros; i les inscripcions i el pagament es realitzaran a través de la web de somesport https://www.somesport.com/ , para evitar portar diners en efectiu i reduir els contactes innecessaris.

La 11a Sant Silvestre Solidària d’Ondara se celebrarà el dimecres 29 de desembre de 2021. L’eixida serà a les 20 hores des del Prado, i des d’allí els participants, tant corredors com caminants, recorreran 4 quilòmetres pel nucli urbà, fins a arribar novament a la meta al Prado. Els dorsals es podran arreplegar una hora abans de la prova en el punt d’eixida. La recaptació obtinguda per la participació en la cursa es destinarà al 100% a la Residència d’Ondara. Després de la carrera, hi haurà coques i xocolate que es repartiran de manera individual per a tots els participants. Es donaran premis als participants que porten les millors disfresses. També es premiarà als tres primers classificats femení i masculí. En aquesta ocasió, el lliurament de premis es realitzarà a les 20:45 hores al carrer Vicent Andrés Estellés (no a l’interior del Prado com en anteriors edicions).

La 11a Carrera Sant Silvestre d’Ondara està organitzada per la Regidoria d’Esports, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, així com de Protecció Civil, Policia Local, i Ondara Custom Club, i de diversos negocis col·laboradors. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha animat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a participar en aquesta iniciativa esportiva de caràcter solidari. La directora de la Residència, Paqui Ferrando, ha destacat que la participació en la Sant Silvestre és molt important, perquè els participants en aquesta acció solidària, en col·laborar econòmicament amb la Residència d’Ondara, ajuden a la seua labor assistencial i a l’atenció a les persones residents.

Publicado en Actualitat, Esports.