LES XIQUETES I XIQUETS D’ONDARA JA PODEN DEIXAR LES SEUES CARTES ALS REIS

En principi la Cavalcada dels Reis Mags tindrà lloc el dimarts 5 de gener amb un recorregut per diferents carrers del poble i amb arribada a la Plaça de Bous.


Les xiquetes i xiquets d’Ondara ja poden deixar les seues cartes dirigides als Reis Mags a les bústies reials que estan situades a la Casa de Cultura. Ho podran fer els dies 30 de desembre i 4 de gener.
D’altra banda, està previst que els Reis Mags arriben a Ondara el pròxim dimarts 5 de gener. En principi recorreran diferents carrers del nostre poble (són els que apareixen en la imatge que s’adjunta a la notícia) a partir de les 17:30h, amb l’objectiu que les xiquetes i els xiquets els puguen vore des de les seues cases. Si no passaren pel seu carrer, poden acostar-se a algun dels qui tinguen a prop per a veure’ls, però sempre amb seguretat.
Al voltant de les 19h els Reis Mags arribaran a la Plaça de Bous, adoraran el Jesuset i saludaran el poble d’Ondara. Prèviament, la plaça ja estarà oberta des de les 18h perquè les xiquetes i els xiquets els puguen rebre. Hi haurà un espectacle musical i caldrà reservar l’entrada prèviament a la Casa de Cultura o al web www.agendaondara.es. Tota aquesta informació també apareix en el cartell que s’adjunta amb la notícia.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.