LA SANT SILVESTRE D’ENGUANY RECAPTA 260 EUROS PER A LA RESIDÈNCIA D’ONDARA

Aquest passat cap de setmana es va celebrar l’edició d’enguany de la Cursa Sant Silvestre d’Ondara, una edició especial i diferent ja que, degut a la pandèmia, es va celebrar de forma virtual. En total s’han recaptat 260 euros, uns diners que van directament per a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara.

Avui Mar Chesa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Miguel Moreno, President del Club Atletisme Ondara, i Paqui Ferrando, Directora de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, han entregat uns obsequis de Pons Ondara i de El Rebost de Mari als guanyadors del concurs de disfresses que sempre se celebra amb aquesta cursa.

Hem de recordar que, com que era una cursa virtual, els i les participants podien fer el recorregut de 4 kms durant els dies 26 i 27 de desembre en el moment que volguen o pogueren.

Publicado en Actualitat, Esports.