EN LA CAVALCADA, QUEDA’T A CASA PER A VEURE PASSAR ALS REIS MAGS DES DEL TEU BALCÓ!

  • La reunió mantinguda hui amb Salut Pública ha motivat que, a causa de l’alta incidència de casos de covid-19 a Ondara i a la comarca, i per a evitar la concentració de gent, s’haja suspès finalment l’acte previst a la Plaça de Bous
  • La Cavalcada tindrà lloc demà dimarts 5 de gener amb un recorregut per diferents carrers del poble, on es podrà veure els Reis des dels balcons i terrasses

Ondara, 04.01.21. Encara que enguany la pandèmia ha obligat a fer les coses de forma diferent, els xiquets i xiquetes d’Ondara podran gaudir des dels seus propis domicilis de la Cavalcada de Reis Mags d’Ondara, que tindrà lloc demà dimarts 5 de gener de 2021, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Miguel Gomis.

Aquesta Cavalcada enguany comptarà amb mesures de seguretat davant la Covid-19; així, els Reis passaran per molts carrers d’Ondara perquè els xiquets i xiquetes els puguen veure des dels seus balcons i terrasses. La reunió mantinguda avui amb Salut Pública ha motivat que, a causa de l’alta incidència de casos de covid-19 a Ondara i a la comarca, i per a evitar la concentració de gent, s’haja suspès finalment l’acte previst a la Plaça de Bous per a donar la benvinguda als Reis Mags amb un espectacle musical.

L’arribada a Ondara de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient començarà a les 17:30 hores. Serà en eixe moment quan Melcior, Gaspar i Baltasar, muntats en carrossa, recorreran pràcticament tots els carrers d’Ondara. La Cavalcada comptarà amb la col·laboració de la Comissió Soledat, els júniors MD d’Ondara, l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, Protecció Civil i Policia Local.

El Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, ha fet una crida a la ciutadania per a que es quede a casa i puga veure des d’allí la cavalcada, complint sempre les mesures de seguretat per a evitar contagis per covid-19. Cal recordar també que les xiquetes i xiquets d’Ondara encara poden deixar les seues cartes dirigides als Reis Mags a les bústies reials que estan situades a la Casa de Cultura, fins hui 4 de gener.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.