SETMANA DE L’ARBRE A L’IES XEBIC

Del 15 al 22 de desembre hem fet la Setmana de l’Arbre a l’institut. Vint-i-quatre grups-classe d’ESO, Batxillerat i FP s’han compromès en la plantada i cura d’un arbre durant tot el curs: 1 taronger nave-late, 1 mandariner clemen-nules, 1 aranja roja, 1 llimera, 1 pomera de Beneixama, 1 albercoquer, 1 magraner, 1 caquier, 1 llorer, 2 til·lers, 2 arboços, 1 magnòlia, 6 xiprers i 3 tulles es troben ja en els patis i l’Hort Escolar.

Aquesta activitat, promoguda des del Consell de Delegades i Delegats, suposa un compromís amb la conservació dels nostres arbres, el quals entre molts altres beneficis transformen el diòxid de carboni, responsable de l’efecte hivernacle i del canvi climàtic, i ajuden a minimitzar les seues conseqüències com a inundacions, erosió del sòl i desertificació. A més a més, són un element fonamental en els nostres paisatges naturals i també urbans.

Agraïm a la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara la seua col·laboració en l’adquisició dels arbres i la torba per a desenvolupar aquesta activitat.

Publicado en Associacions.