LA PENYA BARCELONISTA D’ONDARA SERÀ SEU OFICIAL PER A LA RECOLLIDA D’AVALS DE CARA A LES ELECCIONS A LA PRESIDÈNCIA

La Confederació Mundial de Penyes Barcelonistes ha elegit les penyes que seran seus oficials per a la recollida d’avals pels precandidats que opten a ser candidats a les eleccions del FCB. Aquestes han sigut: PB de Llíria, PB La Costera de Canals, PB La Safor de Gandia, PB de Carlet, PB de Ontinyent, PB de Sant Marcel-li, PB Ciutat Jardí del Cabanyal i la PB d’Ondara.

Aquestes huit penyes oferiran la seua seu a tots els socis del FCB que vulguin dipositar l’aval per a qualsevol dels 9 precandidats: Agustí Benedito, Jordi Farré, Lluis Fernàndez Alà, Víctor Font, Toni Freixa, Joan Laporta, Pere Riera, Emili Rosaud i Xavi Vilajoana. Els dies que estarà la seu d’Ondara a la disposició dels socis seran 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 4 de gener en horari de 18 a 20 h.

Publicado en Associacions.