SUSPENSIÓ D’ACTES CULTURALS I ESPORTIUS A ONDARA PER LA SITUACIÓ DE COVID-19

Ondara, 18.12.20. L’Ajuntamentd’Ondara ha anunciat que des d’avui divendres 18 de desembre a les 14 hores se suspenen tots els actes culturals i esportius (de les Escoles Esportives Municipals) a fi d’evitar la propagació del covid-19.

Aquesta mesura s’ha pres després de la reunió setmanal celebrada avui 18 de desembre amb el departament de Salut Pública de Dénia, en la que des de Salut Pública s’ha exposat la preocupació donat l’increment exponencial de casos de covid-19 en la Marina Alta en les últimes actualitzacions. Donada la situació actual a Ondara i a la comarca, des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha decidit suspendre tots els actes i esdeveniments culturals i esportius prevists per als pròxims dies.

En el que respecta als actes esportius, afecta els entrenaments i competicions de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara des d’avui 18 de desembre i, de moment, fins al 7 de gener. També se suspenen els cursos de natació. No es tanquen, però sí que se suspenen les activitats, en les instal·lacions esportives municipals (pavelló, poliesportiu, piscina, trinquet).

En l’apartat cultural, se suspèn tota l’agenda cultural prevista des d’avui i fins al 2 de gener (en aquestes suspensions es troba el concert de la UMO d’aquest 20 de desembre; i totes les activitats nadalenques previstes per a la setmana que ve, així com la resta dels actes programats). En aquest cas, es concreta aquesta mesura fins al 2 de gener de moment, si bé s’està a l’espera d’una nova reunió amb Salut Pública per a comprovar l’evolució de casos abans de prendre la decisió d’ampliar les suspensions també per a més endavant.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha fet una crida a la responsabilitat i a la consciència de la ciutadania, així com al respecte de les mesures establides, per a contindre el contagi.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.