HUI OBRI AL PÚBLIC EL NOU PARC DE JOCS INFANTILS DEL PARC DE l’ERA

Les obres han sigut sufragades per la Diputació d’Alacant amb 32.356 euros i han permès adequar la zona verda per a aconseguir un parc segur i amb disseny ordenat

Ondara, 18.12.20. Hui s’ha entregat l’obra de millora del Parc de l’Era d’Ondara; un projecte de la Diputació Provincial d’Alacant, sufragat al 100% per la Diputació, dins de les subvencions a Ajuntaments per a inversions en zones verdes de titularitat municipal (anualitat 2019). La inversió ha ascendit a 32.356,79 euros.

Aquest matí, els tècnics de la Diputació han visitat els treballs realitzats, amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner; i el Regidor de Parcs i Jardins, Pere Picornell. A partir d’avui, 18 de desembre, el parc ja roman obert per al seu ús i gaudi per part dels usuaris amb total seguretat. Des de l’Ajuntament d’Ondara es reforçarà l’actuació realitzada, amb alguns detalls més. Amb aquesta actuació en el Parc de l’Era s’ha adequat la zona verda per a aconseguir un parc segur i amb disseny ordenat, integrat en l’entorn, i que millora paisatgística i ambientalment aquest espai; al mateix temps que es garanteix el compliment de les normatives, minimitzant els riscs per als usuaris; es millora la funcionalitat, accessibilitat, estètica i caràcter lúdic dels espais verds municipals, i es crea un lloc per a l’ús recreatiu de les persones, on els xiquets puguen jugar i els adults passejar i relaxar-se.

El projecte executat ha millorat significativament les instal·lacions del Parc de l’Era (que es troba al costat de l’edifici de l’Aulari de música). L’objecte principal era resoldre els problemes existents de seguretat, en especial per als xiquets, a més de dotar a la zona de les infraestructures necessàries per al seu ús com a zona verda. S’ha resolt el problema de la falta de seguretat de la barana i s’ha habilitat una zona infantil. En concret, s’ha instal·lat una zona de jocs infantils, proveïda de paviment de cautxú, amb un conjunt de jocs infantils compost per multi-jocs de 2 torres amb teulada, tobogan, barra de bombers i escaleta d’accés, per a xiquets des de 3 anys, i una instal·lació de joc infantil de moll múltiple de 4 places per a xiquets de 3 a 9 anys. També s’ha instal·lat mobiliari urbà, s’ha millorat la superfície de pas i s’ha enjardinat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.