EL DILLUNS 4 DE GENER DE 2021, NOVA DONACIÓ DE SANG AL CENTRE SOCIAL TRINI REYES D’ONDARA

39 persones es van presentar a la donació de sang de la campanya “Nadal Solidari” d’Ondara del passat 17 de desembre

Ondara, 21.12.20. El dilluns 4 de gener de 2021 es realitzarà una nova donació de sang a Ondara en horari de 17 a 20:30 hores; serà la primera donació de l’any 2021. Igual que les donacions anteriors, en aquesta ocasió se celebrarà al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, segons ha confirmat la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez.

En la donació se seguiran totes les mesures i protocols de seguretat necessaris. Als donants se’ls atendrà amb totes les garanties del protocol en prevenció de covid-19. Des de la Regidoria de Sanitat s’anima a la població d’Ondara i de pobles veïns a donar sang en un moment en que és tan necessari, i es recalca la importància de donar sang, sobretot en aquests moments, perquè a més d’haver-hi poques reserves, un donatiu salva 3 vides.

D’altra banda, des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana han volgut agrair a col·laboradors i donants l’ajuda prestada en la passada campanya de donació de sang del dijous 17 de desembre a Ondara, per a aconseguir les unitats de sang necessàries i poder abastir als hospitals de la província. La jornada, dins de la campanya “Nadal Solidari” es va celebrar al Centre Social Trini Reyes d’Ondara amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara. En total es van presentar 39 persones per a donar sang, el que va culminar amb 35 donacions realitzades, totes elles de donants habituals a excepció d’un nou donant. Des del Centre de Transfusió de la Comunitat a Alacant, han volgut traslladar el seu agraïment pel gran suport a la donació de sang en aquests moments.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.