ONDARA ACULL L’EXPOSICIÓ “ART COM A TERÀPIA A LA MARINA ALTA” D’AMADEM I TAPIS DE LA COMARCA

Ondara. 07.12.20. El passat 3 de desembre, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, es va inaugurar a la Casa de Cultura d’Ondara l’exposició “Art com a teràpia a la Marina Alta”, organitzada per AMADEM (ONG per la salut mental de la Marina Alta) amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez. La mostra es compon de diverses peces del taller d’Amadem i d’altres centres i TAPIS de la comarca. L’exposició es pot visitar a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara fins al 18 de desembre. S’ha establit un protocol especial de mesures per a prevenir contagis per covid-19.

La inauguració de l’exposició va comptar amb la participació de la seua presidenta, Mª Teresa Andrés Gómez acompanyada del seu fill Francisco Hernández; la comissaria de l’exposició, Isabel Soler Tarradellas i la directora del centre Esther Escrivá; a més de comptar amb un grup d’usuaris d’Amadem. Per part de l’Ajuntament d’Ondara, van participar en la inauguració la Regidora de Benestar Social, Mª Carmen Velázquez; la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, i el Regidor de Participació Ciutadana, Miguel Gomis.

És la primera vegada que aquesta mostra de caràcter coral, composta d’obres de diverses persones que estan integrades en l’associació i en els tallers, s’exposa a Ondara amb aquestes característiques (en una ocasió anterior es van exposar obres però d’una persona d’Ondara, Antonio Kolau).

Publicado en Actualitat, Cultura.