ONDARA MILLORA EL CAMÍ RURAL “ASSAGADOR DE PEGO” QUE CONNECTA BENIARBEIG AMB LA PARTIDA VINYALS

Ondara, 07.12.20. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Medi Ambient (dirigida per Pere Picornell) ha dut a terme en els últims dies la millora, neteja i aplanament d’un camí rural de titularitat municipal, habitualment utilitzat pels senderistes i caminants. Es tracta de l’Assagador de Pego; camí rural no asfaltat que dóna continuïtat al carrer Taronger, en l’eixida de Beniarbeig, i que connecta amb la partida Vinyals d’Ondara, en la zona de Segària, molt prop de la coneguda Casa Santonja.

En concret, segons ha indicat Pere Picornell, els treballs de millora, desbrossament i aplanament del camí s’han executat a càrrec de la partida de “Manteniment de camins rurals”, i han comptat amb un pressupost de 4.800 euros. S’han executat en uns 300 metres de camí rural, i han inclòs també les millores realitzades al carrer Taronger, amb la creació d’una aigüera. Són dos camins rurals que compten amb trànsit de persones cap a les partides rurals, casetes i bancals.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.