ONDARA LLIURA SEGON PREMI DEL CONCURS DE TAPES DE LA FIRA D’ONDARA 2020 A LA XATA DE SOLE

La segona tapa més votada del concurs va ser «Pantxeta a baixa temperatura, humus de garrofó i cruixent de moniato» del bar La Xata de Sole

Ondara, 05.12.20. Aquest matí, l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor d’Associacionisme, Miguel Gomis, han lliurat el segon premi del Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2020 a La Xata de Sole. En el mateix local, l’equip de La Xata de Sole ha rebut el xec del segon premi per valor de 200 euros, així com les felicitacions per haver aconseguit el guardó com la segona tapa més votada del concurs.

La tapa «Pantxeta a baixa temperatura, humus de garrofó i cruixent de moniato» del bar La Xata de Sole, va ser la segona tapa més votada per la clientela que va participar al Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2020, organitzar per l’Ajuntament d’Ondara per a potenciar la restauració i hostaleria local durant la celebració de la fira, del 13 al 29 de novembre 2020.

En el Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2020 van participar 13 bars i restaurants locals: Bar Euro, Bar La Niña, Bar Restaurant Plaça de Bous, Allí Baix Bar, Tasta’m, Restaurant Valero, Bar Gallego, Al teu gust, Bar Cervera, Café Sendra, Bar Centre Social, el Racó d’Ondara i la Xata de Sole.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.