ONDARA LLIURA EL PREMI DE “MILLOR TAPA DEL POBLE” AL BAR DEL CENTRE SOCIAL, GUANYADOR DEL CONCURS DE TAPES DE LA FIRA D’ONDARA 2020

La tapa guanyadora del concurs va ser «Emulsió de creïlla violeta i blanca en polp, perles de tomaca i cruixent de poma» del bar Centre Social

Ondara, 05.12.20. Aquest matí, l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor d’Associacionisme, Miguel Gomis, han lliurat el premi del Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2020 al Bar Centre Social. En el mateix local, l’equip del Bar Centre Social ha rebut el xec del premi econòmic de 400 euros, i la placa commemorativa, així com les felicitacions per haver aconseguit el guardó com la tapa més votada del concurs.

La tapa «Emulsió de creïlla violeta i blanca en polp, perles de tomaca i cruixent de poma» del bar Centre Social, va ser la més votada per la clientela que va participar al Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2020, organitzar per l’Ajuntament d’Ondara per a potenciar la restauració i hostaleria local durant la celebració de la fira. En segon lloc, va quedar la tapa «Pantxeta a baixa temperatura, humus de garrofó i cruixent de moniato» del bar La Xata de Sole que rebrà 200 euros de premi.

Cal recalcar que durant els dies del Concurs de Tapes de la fira, celebrat del 13 al 29 de novembre, es vans servir més de 400 tapes de mitjana en cadascun dels locals participants (en total s’han degustat més de 5.200 tapes). En el Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2020 van participar 13 bars i restaurants locals: Bar Euro, Bar La Niña, Bar Restaurant Plaça de Bous, Allí Baix Bar, Tasta’m, Restaurant Valero, Bar Gallego, Al teu gust, Bar Cervera, Café Sendra, Bar Centre Social, el Racó d’Ondara i la Xata de Sole.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.